Lunchmeny
11:30 – 14:30
Pris 135:-
Vid avhämtning 125:-
Vecka 3, 2024
Måndag
Kycklingfilé
rostad potatis, stekt bacon & parmesansås.
Torskfilé
kokt potatis & sanderfjordsås.
Tortellinin
burrata ost , vitlöks krossad tomatsås & friterad basilika.
Tisdag
Pankopanerad Cordon bleu
( fylld mozzarella ost , kokt skinka ) tunn rostad & svampsås.
Torskfilé
kokt potatis & sanderfjordsås.
Pasta
biff , purjolök, paprika & gorgonzolasås.
Onsdag
Högrev biffar
potatismos, stekt lök & gräddsås.
Laxfilé
rostad bakad potatis & fetaostkräm.
Pasta
fläskfilé, lök , krämig pistagspesto & parmesanost.
Torsdag
Trancherad helstekt kalvinnanlår
potatisgratängen & rödvinssås.
Laxfilé
rostad bakad potatis & fetaostkräm.
Pasta med italienska köttbullar
tomatsås & parmesanost.
Fredag
Entrecote
rostad potatis, tryffelsmö & skysås.
Fiskgratäng
kokt potatis & dillsås.
Parmesan gratinerad tortellinin
ruccola, parmaskinka & Béchamelssås.
Stående rätter
Erbjuds dagligen:
Carbonara
(bacon, äggula, svartpeppar, grädde, grana padano)
Amatriciana
(bacon, schalottenlök, chili, vitvin, tomatsås, grana padano)
Vegetariana
(champinjoner, paprika, lök, zucchini, grana padano samt krämig sås)
Lasagne med högrevsfärs
Toppas med ruccola och riven ost
Tortelloni
(fyllda pastaknyten med ricotta och spenat serveras parmesansås toppas med tomat, ruccola och grana padana)
Panzarotti
(fyllda pastaknyten med ricotta och spenat serveras parmesansås toppas med tomat, ruccola, parmaskinka och grana padana)
Caesarsallad
(romansallad, tomat, kycklingfilé, stekt bacon, krutonger, caesardressing, grana padano)
Mozzarellapizzor (bakat i 480°C nr. 1-18) – 135:-