Lunchmeny

11:30 – 14:30

Pris 139:-

Vid avhämtning 125:-

Vecka 38, 2025

Måndag

Ugnsbakad kyckling
tunn rostad potatis & tzatziki.

Apelsinmarmelad
laxfilé, kokt potatis & hollandaisesås.

Pasta
fläskfilé , lök, zucchini & krämig pesto sås.

Tisdag

Cordon bleu
rostad potatis & champinjonsås.

Apelsinmarmelad, laxfilé
kokt potatis & hollandaisesås.

Pastan
kyckling, purjolök, timjan & krämig soltorkad tomatsås.

Onsdag

Kalvfärsbiff
potatismos, gräddsås & lingonsylt.

Pasta
scampi, champinjoner, & hummersås.

Gratinerad tortellinin
parmaskinka, ruccola & gorgonzolasås.

Torsdag

Trancherad helstekt fläskfilé
potatisgratängen & rödvinssås.

Panerad rödspätta
kokt potatis & dansk remouladsås.

Krämig svamprisotto
kyckling, tryffelolja & parmesanost.

Fredag

Entrecote
friterad klyftpotatis & grönpepparsås.

Panerad rödspätta
kokt potatis & dansk remouladsås.

Lasagne
lax , spenat, béchamelsås & rucola.

Stående rätter

Erbjuds dagligen:

Carbonara
(bacon, äggula, svartpeppar, grädde, grana padano)

Amatriciana
(bacon, schalottenlök, chili, vitvin, tomatsås, grana padano)

Vegetariana
(champinjoner, paprika, lök, zucchini, grana padano samt krämig sås)

Lasagne med högrevsfärs
Toppas med ruccola och riven ost

Tortelloni
(fyllda pastaknyten med ricotta och spenat serveras parmesansås toppas med tomat, ruccola och grana padana)

Panzarotti
(fyllda pastaknyten med ricotta och spenat serveras parmesansås toppas med tomat, ruccola, parmaskinka och grana padana)

Caesarsallad
(romansallad, tomat, kycklingfilé, stekt bacon, krutonger, caesardressing, grana padano)

Mozzarellapizzor (bakat i 480°C nr. 1-18) – 135:-